210 4251210 - 211 | ‎210 4251434 - 435

Στην συλλεκτική έκδοση Greek Foods, δημοσιεύτηκε παρουσίαση της “SUPER DONUTS STEFANAKIS”. Το όραμα, η πίστη, το μεράκι αλλά και το πείσμα για την τελική επιτυχία καθιστούν την “Super Donuts Stefanakis” μια από τις ελληνικές εταιρίες που συνεχίζουν να διακρίνονται ακόμα και σήμερα στα δύσκολα χρόνια της ύφεσης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

Γιάννης Στεφανάκης, Ιδρυτής της «Super Donuts»

«Επί 30 χρόνια η “Super Donuts” μας προσφέρει τη λιχουδιά των παιδικών μας χρόνων και μας συντροφεύει στις πιο γλυκές στιγμές μας.»

Η Super Donuts αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής ντόνατς και ειδών ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Παράγει καθημερινά πάνω από 50.000 τεμάχια φρέσκου προϊόντος, τα οποία διανέμει πανελλαδικά σε ένα δίκτυο άνω των 2.100 πελατών, με ένα στόλο 25 φορτηγών, καλύπτοντας καθημερινά 5.500 χλμ., ώστε τα προϊόντα της να φθάνουν στους πελάτες και στον τελικό καταναλωτή πάντοτε ολόφρεσκα και στην άριστη ποιότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία επί 30 ολόκληρα χρόνια.

Ιδρύθηκε το 1985 από τον Γιάννη Στεφανάκη, έναν αυτοδημιούργητο, Έλληνα επιχειρηματία, που ξεκίνησε από μία μικρή επιχείρηση παραγωγής ντόνατς στην Αθήνα και κατάφερε να δημιουργήσει τη «Super Donuts», μια εταιρεία κυρίαρχο στην εγχώρια αγορά.

Ο ίδιος ο κ. Στεφανάκης μας διαβεβαιώνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο: «Η παρακολούθηση βήμα-βήμα της παραγωγής από την πρώτη μέρα, οι υψηλότατες προδιαγραφές λειτουργίας της (πιστοποιητικά HACCP και ISO), η στελέχωσή με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, οι συνεργάτες που βρίσκονται μαζί μας επί πολλά έτη, η χρήση άριστης πρώτης ύλης, η καινοτομία, όλα αυτά είναι τα βασικά υλικά της συνταγής της επιτυχίας. Δεν κάνουμε “εκπτώσεις” στην ποιότητα, κάνουμε ατελείωτες δοκιμές πριν βγει στην αγορά κάθε νέο προϊόν μας, είμαστε προσηλωμένοι στον πελάτη και τις ανάγκες του, ενώ δεν εμπλεκόμαστε με το λιανικό εμπόριο», τονίζει ο κ. Στεφανάκης.

Η «εμμονή» στα πιο πάνω στοιχεία οδήγησαν στην επιβράβευση των προσπαθειών του επιχειρηματία με διψήφια ποσοστά ανάπτυξης της «Super Donuts» όλα αυτά τα χρόνια. «Κι αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η Ελλάδα του σήμερα μπορεί να αναδεικνύει υγιείς, υψηλών προδιαγραφών επιχειρήσεις, όταν βέβαια υπάρχει σταθερή προσήλωση στα υψηλά standards», συμπληρώνει ο ίδιος. Θέλοντας να μοιραστεί ένα μερίδιο της επιτυχίας της με όλους αυτούς που τη στηρίζουν και την επιβραβεύουν με την προτίμησή τους, η «Super Donuts» ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα απορροφήσει το σύνολο της αύξησης του ΦΠΑ στα προϊόντα της.

Παράλληλα, μέσα στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, η επιτυχής λειτουργία της «Super Donuts» εξασφαλίζει εργασία σε 75 ελληνικές οικογένειες, εισόδημα σε τουλάχιστον 50 ακόμη επιχειρήσεις-προμηθευτές, αλλά και σταθερή ανάπτυξη στο δίκτυο των πελατών της. «Εκείνο όμως που πάνω απ΄ όλα μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι η “Super Donuts” εξασφαλίζει επί 30 χρόνια στους μικρούς και μεγάλους πελάτες μας ένα άριστο προϊόν, με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής: Τη γεύση του ντόνατς, της λιχουδιάς που όλοι αγαπήσαμε από τα παιδικά μας χρόνια και μας συντροφεύει στις πιο γλυκές στιγμές μας» λέει ο κ. Στεφανάκης και καταλήγει: « Η επιτυχία δεν χαρίζεται σε κανένα, αλλά κερδίζεται με την προσήλωση στο στόχο και την καθημερινή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα».