210 4251210 - 211 | ‎210 4251434 - 435

Εργαστήριο Donuts

Το μεράκι, η εμπειρία και οι ατέλειωτες δοκιμές πριν βγάλουμε στην παραγωγή κάθε καινούργιο προϊόν donuts, αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας του εργαστηρίου μας.

Στο εργαστήριο Donuts, oι γραμμές παραγωγής δεν σταματούν την λειτουργία τους 365 ημέρες τον χρόνο, διανέμοντας καθημερινά χιλιάδες φρέσκα donuts από άριστες πρώτες ύλες, προσφέροντας στους πελάτες και συνεργάτες της Super Donuts προϊόντα μοναδικής ποιότητας και απόλαυσης για τον τελικό καταναλωτή.

Εργαστήριο Cronuts

Το νέο εργαστήριο μας δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παραγωγή προϊοντων Cronuts. Ακολουθώντας την φιλοσοφία μας, για αναζήτηση νέων ποιοτικών και παράλληλα καινοτόμων προϊόντων επεκτείνουμε την γκάμα μας, με μια ολοκαίνουργια γραμμή παραγωγής. Τα Cronuts της Super Donuts Stefanakis, είναι αποτέλεσμα αυστηρά επιλεγμένων πρώτων υλών και πολλαπλών δοκιμών, προκειμένου να σας παρέχουμε ένα άρτιο προϊόν που συνδυάζει τα
χαρακτηριστικά του Croissant και την λαχταριστή γεύση ενός Donuts…

Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής

Τα προϊόντα Ζαχαροπλαστικής ξεκίνησαν στα εργαστήρια STEFANAKIS το 1977. Η Αυστηρή επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών, οι άριστες συνθήκες λειτουργίας του εργαστηρίου σε συνδυασμό με την πείρα και το μεράκι των ανθρώπων που εργάζονται στο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τα προϊόντα μας.

Εργαστήριο Σιροπιαστών

Το εργαστήριο ξεκίνησε την λειτουργία το 2000. Ακολουθώντας την παράδοση των αυθεντικών πολίτικων συνταγών δημιουργούμε προϊόντα με πραγματικό “άρωμα ανατολής”, συνδυάζοντας άριστα υλικά και τεχνογνωσία έμπειρων ανθρώπων που γνωρίζουν την τέχνη των σιροπιαστών γλυκών και των μυστικών τους.